Aurinkovalmennus

Järjestämme päiväaikaisena toimintana lähes vuoden kestävän oman elämän arjen hallintaan painottuvan valmennuskurssin.  Mä ja mun oma elämä -valmennus on tarkoitettu kehitysvammaisille nuorille aikuisille. Ryhmän koko on 6-12 nuorta. Valmennus tapahtuu kaikissa tiloissamme. Ryhmällä on kaksi ohjaajaa sekä tarvittaessa avustaja ryhmän koon ja tarpeen mukaan.

Kaikki toimipisteemme sijaitsevat lähellä toisiaan ja keskellä Noormarkkua. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mm. kaupat, posti, apteekki, kirjasto ja urheilutalo. Kurssin teoria-osuudet toteutetaan Aurinkolinnassa, käytännön harjoitteita harjoitellaan kaikissa Aurinkokulma Oy:n tiloissa.

Valmennus toteutetaan päiväaikaisena toimintana arkisin kello 9-15 välisenä aikana, ja se on hyvä vaihtoehto työ- ja päivätoiminnalle. Valmennukseen osallistuvalla nuorella on mahdollisuus arkisin myös ympärivuorokautiseen asumisvalmennukseen. Asumisvalmennus toteutetaan tilapäisyksikkö Aurinkotuvalla.

Ensimmäinen Mä ja mun oma elämä -valmennuskurssi starttasi elokuussa 2018. Kolmas valmennuskurssi alkaa elokuussa 2020, mikäli hakijoita on riittävästi. Hakemukset toimitetaan oman alueen sosiaalityöntekijälle.

Tiedustelut:

Mari Yli-Anttila puh. 044 342 5564

mari.ylianttila[at]aurinkokulma.fi

Paluu palvelut-sivulle