Aurinkovalmennus

Aurinkokulma Oy järjestää päiväaikaisena toimintana lähes vuoden kestävän oman elämän arjen hallintaan painottuvan valmennuskurssin.  Mä ja mun oma elämä -valmennus on tarkoitettu kehitysvammaisille nuorille aikuisille. Ryhmän koko on 6-12 nuorta. Valmennus tapahtuu Aurinkokulma Oy:n tiloissa. Ryhmällä on yksi vastuuohjaaja sekä avustaja/avustajia ryhmän koon ja tarpeen mukaan.

Aurinkokulma Oy:n kaikki toimipisteet sijaitsevat lähellä toisiaan ja keskellä Noormarkkua. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mm. kaupat, posti, apteekki, kirjasto ja urheilutalo. Kurssin teoria-osuudet toteutetaan Aurinkolinnassa, käytännön harjoitteita harjoitellaan kaikissa Aurinkokulma Oy:n tiloissa.

Valmennus toteutetaan päiväaikaisena toimintana arkisin kello 9-15 välisenä aikana, ja se on hyvä vaihtoehto työ- ja päivätoiminnalle. Valmennukseen osallistuvalla nuorella on mahdollisuus arkisin myös ympärivuorokautiseen asumisvalmennukseen. Asumisvalmennus toteutetaan tilapäisyksikkö Aurinkotuvalla.

Ensimmäinen Mä ja mun oma elämä -valmennuskurssi on startannut elokuussa 2018 ja se kestää kesäkuuhun 2019. Uusi valmennuskurssi alkaa elokuussa 2019, mikäli hakijoita on riittävästi. Hakemukset toimitetaan oman alueen sosiaalityöntekijälle.

Tiedustelut:

Mari Yli-Anttila puh. 044 342 5564

mari.ylianttila[at]aurinkokulma.fi